Zvijezde i tračevi

NAKON SKANDALA MISICA HITNO POVUČENA SA TAKMIČENJA: Nju će zamijeniti srpska pjevačica, evo ko je u pitanju (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nakon skandala koji je potresao Srbiju, Misice su momentalno zamijenjene. Valentinu koja je pokazala nepoštovanje prema svojoj zemlji zamijeniće pjevačica.

Izvor: Instagram/Printscreen/bunt.svesrbija

Društvene mreže su se usijale zbog iznenađujuće fotografije srpske Misice Interkontinentala Valentine Petrović, koja se vidi kako nasmijana pozira sa misicma Albanije, Crne Gore i Kosova. I to ne bi bilo čudno, da na fotografiji koja se dijeli na mrežama, sve četiri djevojke ne pokazuju znak albanskoj dvoglavog orla!

Nakon što je javnost potresena ovom slikom, organizatori ali i sama misica odlučili su da Valentinu povuče sa takmičenja i da njeno mjesto zauzme poznata pjevačica Sara Reljić.

“Šokirala sam se kada sam vidjela na društvenim mrežama spornu fotografiju. Zaista vjerujem da naša predstavnica nije imala lošu namjeru, i kao što kaže, vjerujem da je to uradila u nekom naletu euforije. Ipak, kada predstavljaš svoju zemlju na bilo kom takmičenju, moraš da vodiš računa o svemu.

U Miss Yu kompaniji nas uče svemu, a i nebrojeno puta su nam naglasili da se dešavalo da naše predstavnice imaju probleme, doživljavaju prozivke, loše komentare, provokacije i omalovažavaja od predstavnica Albanije i sa Kosova. To je česta pojava. Zato u kompaniji dosta rade sa nama na svim poljima, spremaju nas i na takve stvari koje su moguće. Na žalost, Valentinina trunka nepažnje ili nepromišljena odluka je dovela do ovog haosa. Iskreno, podržavam odluku i djevojke, ali i Miss YU kompanije da se ona povuče sa takmičenja jer je u drugi plan stavljen izbor za ljepotu, a u prvi politika, kojoj nikako nije mjesto na ovakvim manifestacijama”, prokomentarisala je Sara Reljić za Alo.

Evo kako izgleda Sara koja je zamijenila Valentinu:

Tagovi