Zvijezde i tračevi

ONA JE NAPRAVILA POMETNJU U ZVEZDAMA GRANDA: Ceca joj poklonila torbu, Saša novac a sad opet traži “sponzora” (FOTO)

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Novka nije mogla da veruje da joj se ispunila želja.

Izvor: Printskrin, Youtube/

Novka Vasiljević je verni član publike muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, obožava Cecu Ražnatović koja joj je ispunila obećanje i poklonila obećanu torbu. Uz sve to, i Saša Popović imao je prigodan poklon za nju.

Na iznenađenje svih, Saša i Ceca koji sučesto u sukobu, ovog puta su se udružili i izveli Novku na binu kako bi joj poklonili torbu koju je želela. Nakon toga Saša je pomislio kako ne valja torba da bude prazna pa je dodao i 50 evra. Gospođa Novka ne krije da je ovako nešto i očekivala od pevačice, dok je dobijeni novac kao pravi boem “ostavila u kafani”.

"Divno se osećam, očekivala sam da će Ceca da ispuni obećanje. Ona je divna i humana žena i nekako sam bila sigurna da će meni doneti", ispričala je ona, pa dodala kako se strpljenje u njenom slučaju i te kako isplatilo, kao i da torbu od tog trenutka nosi na svako snimanje.

Što se tiče novca - sa društvom se lepo počastila u jednom prestoničkom restoranu, čiji naziv ju je zatim naveo da razmišlja o putovanju.

"Izašla sam sa društvom, napali su me da častim. Rekoh 'ajde, kako sam ih dobila, tako i da ih potrošim. Fino smo se počastili", rekla je Novka, pa otkrila da joj je sada velika želja da ode i obiđe Veneciju.

"Želja mi je da odem u Veneciju, nego nemam nekog sponzora koji bi mogao... A i omatorila sam da bi mi neko pod stare dane bio sponzor", nasmejala se na kraju.

Pogledajte kako je izgledao trenutak kada je gospođa dobila poklon: