Zvijezde i tračevi

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA - BARBARA ME IZDRŽAVA! Darko Lazić se zbog nje preselio, a sad priznaje da ona SVE kupuje i plaća!

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Darko Lazić već nekoliko mjeseci živi kod Barbare u Novom Sadu.

Izvor: Instagram/darkolazicoffical

Darko Lazić i Barbara Bobak nedavno su se pojavili prvi put zajedno pred kamerama, a za to vrijeme je njegova bivša vjerenica Marina Gagić uživala u provodu sa njegovom nekadašnjom djevojkom. 

Barbara i Darko počeli su zajedno i da žive, pa su sada u Novom Sadu, a pjevač je čak rekao i da ne planira više da se upušta u nove veze, jer mu je Barbara savršena djevojka. 

O glasinama da ga Barbara izdržava, Darko je bio direktan.

"Divno mi je, pogotovo što mi Barbara plaća, puni frižider, kupuje mi garderobu... Vrijeme je da i ja živim na nečiji račun, a ne samo da cio život nekome nešto plaćam. Prelijep je osjećaj", rekao je Darko i dodao da Barabra više zarađuje od njega i samim tim ima i više para.

Priznao je i da se zbog ljubavi preselio iz Brestača.

"Jesam, sada živim u Novom Sadu i oduševljen sam tim gradom. Živim s Barbarom i mnogo mi je lijepo. Ona me finansira i izdržava", opet je ponovio.

A kako se osvrće na negativne komentare na društvenim mrežama?

"U posljednje vrijeme šta god da objavimo na Instagramu, to naiđe na osudu. Izgleda da je mnogima bitno šta Barbara i ja radimo. Mi se ponašamo sasvim normalno, kao i svi ostali ljudi, ali mislim da smo nekome trn u oku i da nekome smeta to što mi radimo", kaže Darko.

Darko je napomenuo i da se sprema za američku turneju na koju ide s Barbarom 13. decembra. Takođe, u planu ima četiri nove pjesme i spota kojima će obradovati publiku.