Zvijezde i tračevi

OTKRIVENO ŠTA RASTA RADI U KUĆNOJ IZOLACIJI! Vidno SMRŠAO, pokazao nanogicu, a evo čemu se posvetio pored muzike (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Stefan Đurić Rasta osuđen je na godinu dana kućnog zatvora, a kaznu je počeo da služi.

Rasta
Izvor: MONDO

Stefan Đurić Rasta objavio je nekoliko snimaka i fotografija iz svog doma i pokazao kako prvodi vreme u kućnom pritvoru.

On je vidno smršao i redovno trenira - radi sklekove, ali i jogu, pored toga što vreme provodi u studiju gde radi na pesmama.

U nekoliko kadrova na rastinoj nozi vidimo i nanogicu, a reper je otkrio i delić svog luksuznog doma.

Prema zakonu, Rasta kao i svi drugi osuđenici koji kaznu služe kod kuće, ima pravo na najmanje sat vremena šetnje izvan kuće, uvek u isto vreme. Ukoliko bude tražio, sud mu može odobriti i da svakoga dana ide na posao, a u izuzetnim slučajevima može da dobije izlaz mimo predviđenog vremena.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tokom kućnog zatvora nema ograničenih poseta i može da mu dođe u goste ko god hoće, kad god hoće i da ostane koliko hoće.

Stefan Đurić Rasta priznao je da je narkotike koji su u oktobru pronađeni kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

Evo šta je o kućnom pritvoru rekao za naš portal ljetos u Budvi:

RASTA: Kućni pritvor mi neće pasti teško, provešću ga radno
Izvor: MONDO Crna Gora

Tagovi