KAD PRIJE?

HTJELA DA GA ČEKA, A ON SINOĆ DRMAO KREVET S PJEVAČICOM! Maja Marinković se oglasila i poslala jasnu poruku Filipu Caru!

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Filip Car je "prešao granicu", pa je Maja Marinković odmah reagovala.

Izvor: YouTube/Zadruga Official/YouTube/Printscreen/Ami G Show

Maja Marinković sinoć je u emisiji pokazala nove silikone, a posle plastične operacije najavila i raskid s Filipom Carem.

"On sada ima neku drugaricu u Zadruzi. Ako ne pređe granicu biće sve u redu, ako pređe, nemam šta da tražim s njim", rekla je Maja u emisiji "Amidži šou".

U međvremenu, Filip je ipak prešao granicu...

Tokom žurke se ljubio s pJevačicom Sandrom Čaprić, a strasti su razmJenjivali i u krevetu, poslIJe čega se oglasila Marikovićeva i ostala dosledna rečenom.

"Što se tiče Filipa, mogu da kažem da sam ja njega maksimalno ispoštovala i kao čovjeka i kao dečka. Ostala sam dosledna dogovoru, što nije slučaj s njim. Primijetila sam da se u posljednje vrijeme druži s tom djevojkom, ali nisam znala da će preći granicu. U ovoj situaciji svako govori o sebi, mada, šta sam ja sve prošla u prošlom odnosu, ovo je skoro pa ništa. Jedna stvar je očigledna, a to je da on i ja definitivno više nemamo šta da tražimo zajedno", poručila je Maja.

Pogledajte snimak Filipa Cara i "nove devojke":

Filip Car i Sandra Čaprić završili u krevetu
Izvor: YouTube/Zadruga Official