Zvijezde i tračevi

LJUPKA STEVIĆ ZAGLAVLJENA U CRNOJ GORI! Dobila koronu i otkazala nastupe, kući ne može - "OČAJNA JE, SVE JE PALO U VODU"

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs Izvor Informer Hit

Ljupka Stević u Crnoj Gori saznala da je zaražena korona virusom.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Pjevačica Ljupka Stević zaražena je korona virusom, a to je saznala nedavno tokom boravka u Crnoj Gori, zbog čega je morala u karantin.

Kako prenose mediji, dobila je temperaturu i odmah otišla da uradi PCR test. Kada je vidjela da je pozitivna, izolovala se i otkazala četiri nastupa. U Srbiju će moći da ide tek nakon što provede dvije nedjelje u karantinu.

"Ljupka je očajna! Otišla je u Budvu zbog posla, a sad mora da leži 14 dana u karantinu. Ima lakše simptome i malaksala je, a povremeno joj skoči i temperatura. Prijatelji joj dolaze do smještaja i ostavljaju ljekove i hranu", ispričao je obaviješteni izvor i dodao da je Ljupka odmah javila menadžeru da otkaže sve nastupe na primorju.

"Imala je već ugovorene četiri tezge i planirala je da na moru ostane do početka septembra. Međutim, sada je sve palo u vodu, jer će to vrijeme provesti u karantinu. Kada preleži koronu, već će biti gotova sezona u Crnoj Gori, tako da ovog ljeta ništa neće zaraditi", dodao je izvor. 

"Pa dobro, šta da radim... Kako je tako je, samo neka prođe", samo je rekla Ljupka.