Zvijezde i tračevi

TVRDILA JE DA JE LAZANSKI OTAC NJENE ĆERKE! Završili na SUDU, a ona je danas poznata mlada glumica

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Kako je svojevremeno tvrdila njena majka "nastala je kao plod fatalne veze" sa Lazanskim.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u svojoj 71. godini u svom domu u Beogradu od posledica srčanog udara, a biće sahranjen u petak, 6. avgusta na Novom groblju.

Lazanski je  tri decenij bio brižan suprug i posvećen otac sinu Aleksandru, a svoju intimu trudio se da sačuva daleko od očiju javnosti, naročito od kada je njegovu sigurnu luku uzdrmala izjava glumice Gordane Bjelice da je Miroslavu 1994. godine rodila ćerku, koju on nikada nije želeo da prizna.

U svojim tvrdnjama bila je toliko dosledna, da je čak odlučila da ga tuži i sudskim purem zahteva da prizna očinstvo nad ćerkom Teodorom. Ipak, epilog slučaja javnosti nikada nije postao poznat.

"Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka. Završio se sporazumno. Posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo", rekla je posle svega Gordana Bjelica, koju publika najbolje pamti po ulozi Bebe u seriji "Srećni ljudi".

Izvor: Instagram/screenshot/gordanabjelica888

Ćerka Miroslava Lazanskog i Gordane Bjelice je danas prelepa mlada glumica, Teodora koja ima dvadeset sedam godina i sigurnim korakom gradi uspešnu karijeru.

Javnost ju je zapazila kada se naga pojavila u kadrovima "Južnog vetra". Lepotu i glumačku strast nasledila je od majke Goce, koja joj je celog života bila najveća podrška i oslonac.