Zvijezde i tračevi

BRESKVICA MI NIJE PLATILA - BUKTI RAT! Leon žestoko isprozivao pjevačicu! Anđela mu odmah uzvratila

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Anđela Ignjatović odgovorila na Leonove prozivke.

Izvor: Instagram/printscreen/leon_music1/brrrreskvica/youtube/printscreen/Red TV

Nakon što je slučajno procurila pjesma "Sama" Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice, koju je za nju uradio Stefan Dimitrijević Leon pale su žestoko prozivke s njegove strane.

Breskvica je prvobitno izjavila da je ova pjesma "čisto zezanje" te da nikada nije planirala da je objavi, što je Leona iznerviralo te je poručio da mu Breskvica nije platila numeru, kao i da je ispala neprofesionalna.

"Prije svega, želim da kažem da ne radim muziku iz zezanja. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno i profesionalno, tako da, pjesma 'Sama' koja je procurila, ne greškom naše produkcijske kuće, nije bila šala, nego ozbiljna stvar koja je pravljena za nju... Anđela nas je kontaktirala preko našeg tekstopisca Luke Čapkunovića, željeći da joj odradimo pjesmu. Oduševila se projektom, zatim je odmah i snimila. Molila nas je da čuvamo pjesmu, što smo i uradili", izjavio je ranije Leon i dodao:

"Htio sam da joj izađem u susret, pristao sam da joj sačuvam pjesmu par mjeseci. Breskvica mi nije ništa platila za to. Htio sam čak i da joj poklonim singl, ali je ispala veoma neprofesionalna. Ovo je bio ozbiljan projekat naše ekipe. Krivo nam je sto je sve propalo, znajući da smo pjesmu čuvali mjesecima. Mnoge ozbiljne zvijezde pokušavale su da dopru do pjesme i uzmu je za sebe, mi smo ostali lojalni, kao što i jesmo, čuvali smo projekat samo za nju, da bi na kraju ispalo da je ovo sve 'zezanje'. Još jednom kažem, krivo nam je za propali projekat, ali poštovanje nam je najbitnije i zbog toga ne želimo da prelazimo tako lako preko ovakvih stvari".

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon ove njegove izjave Breskvica se ponovo oglasila i istakla da se nada da će autori profesionalno pristupiti.

"Povodom informacija koje su dospjele u medije i zloupotrebe mog imena, te štete koja mi je nanijeta, imam potrebu da vam se obratim. Naime, pre nekoliko mjeseci snimila sam demo snimak jedne pjesme koja je pre par dana bez mog znanja i odobrenja dospjela u javnost. Mnogo je, inače, pjesama za koje sam do sada snimila demo verzije, što ne znači da su spremne za publiku. Poznato je da ja profesionalno pristupom svom poslu, imali ste priliku i nedavno da primijetite da sam uz pjesmu izbacila i spot, pa ni ovog puta ne bi bilo ništa drugačije da sam imala namjeru to da objavljujem",rekla je Breskvica i nastavila:

"Jednostavo, kada sam otpjevala ovaj demo, nije mi se dopao i nisam željela da ga pustim u javnost. Nadam se da će autori profesionalno pristupiti, da se ovakve stvari više neće ponavljati. Ja moram da obavijestim ljude koji prate moj rad i koji vole to što radim da sve što ubuduće budem izbacivala, izbacivaću na svojim verifikovanim internet platformama. Inače, o svemu što radim vas i obavještavam putem Instagrama naloga, pa nema potrebe za ovakvim zloupotrebama", izjavila je Breskvica.

Tagovi