Zvijezde i tračevi

POPULARNI GLUMAC OTKRIO DA LI ĆE GLUMITI U NASTAVKU "JUŽNOG VETRA": Ta uloga mi veoma znači! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Popularni mladi glumac Mladen Sovilj ekskluzivno za MONDO otkrio da li ćemo ga gledati u nastavku popularnog ostvarenja "Južni vetar"!

Mladen Sovilj
Izvor: YouTube/Novo jutro

"Mladen Sovilj često glumi otkačene krimose!" Ovo je samo jedan od komentara na društvenim mrežama kada je u pitanju karijera popularnog mladog glumca. Međutim, čini se da publika nije
pogrešila s obzirom da smo Mladena zavoleli upravo zbog takvih 'otkačenih' uloga.

Jedna od takvih uloga mu je donela veliku popularnost kada je prvi put stao u kadar sa Milošem Bikovićem. Reč je o maestralno odigranom Drki, koji je Marašev najbolji drug iz detinjstva. A s obzirom da je nastavak popularnog filma najavljen za ovu godinu, Mladen je otkrio ekskluzivno za MONDO da li ćemo i njega videti u nastavku.

"Da, vrlo mi je rad na tom filmu bio važan zato što, osim što je taj projekat takođe doneo na neki svoj način nešto novo na domaću televiziju, a i prosto sam od samog kastinga bio zaljubljen u tu ulogu. Nudila mi je toliko prostora za istraživanje i za igranje. Ne znam da li sam u nastavku filma. Ne smem da pričam o tome. Ne znači da jesam, stvarno. Ne znači da jesam nego da postoje očekivanja da možda jesam, a ja ne smem da pričam o tome…"

Osvrnuo se i na svoju najveću inspiraciju - Nebojšu Glogovca.

"Obojica smo potekli iz istog grada i nema šta. Kako drugima, tako i meni. On je, svi znamo, bio veličanstven tip, bio ozbiljan glumac i mnogo dobar dasa. Tako da, eto, da uopšte ne zalazimo na polje glume. Ja mislim da je on bio inspirativan kao čovek."

A šta je rekao o Mirjani Karanović i o svojim dosadašnjim ulogama, saznajte u novoj epizodi Guglali smo!