NEVJERSTVO

OVO JE RAZLOG RASKIDA KIJE I ČAVE: Varao je sa DUŠICOM, Kockareva pronašla ljubavne poruke u fudbalerovom telefonu

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Kristina Kija Kockar ostavila je Miloša Čavu Dimitrijević jer ju je varao sa Dušicom Jakovljević, piše Kurir.

Izvor: Kurir/Profimedia, Nemanja Nikolić

On je, prema priči izvora bliskom bivšem paru, razmjenjivao ljubavne poruke sa svojom bivšom djevojkom, koje je pjevačica našla u njegovom telefonu, zbog čega je nastao haos, navodi Kurir.

Kako Kurir saznaje, skandal se desio u Kijinom stanu na Zvezdari, i to samo nekoliko dana nakon što je ona objavila fotografiju poljupca sa Milošem i time javno potvrdila da je u vezi sa njim. Kockareva je u Čavinom telefonu pronašla njegovu prepisku sa voditeljkom "Zadruge", gdje su pisali da ne mogu više da izdrže jedno bez drugog i da se vole.

Izvor: Kurir/ Printscreen/Instagram

- Kada je Kija pročitala poruke, poludjela je od bijesa. Vikala je na njega iz sveg glasa i plakala. Rekla mu je da mu nikad neće oprostiti što ju je napravio budalom, da ju je izigrao po drugi put, i to pošto je javno otkrila na Instagramu da su se pomirili. Odmah mu je rekla da izađe iz njenog stana i da joj se više nikad ne obrati u životu - priča dobro obaviješteni izvor za Kurir.

Kako dalje izvor Kurira navodi, sve se ovo odigralo nekoliko dana prije promocije autobiografske knjige Ace Lukasa, kada se u medijima i pojavila vijest da je ona u tajnoj vezi sa pevačem, pa mnogi sumnjaju da je i ona sama plasirala tu vijest kako bi Čavu učinila ljubomornim. Upravo na tom događaju Kija je i priznala da je ponovo singl, a kao razlog prekida emotivne veze navela je daljinu.

- Daljina je presudila, i dalje gajim emocije, ali ne želim da sputavam svoje uspjehe zbog nekog drugog. On je divan dečko, bivši fudbaler, preduzetnik i ozbiljan u svom poslu, nerviralo me je što svi pišu bivši ove i one, kad je on mnogo više od toga. Bili smo duže zajedno, već smo se jednom pomirili, tako da nije nemoguće da se to opet desi, ali zasad sam sama - rekla je Kija, ali se ta izjava očigledno nije dopala Dušici, koja je brže-bolje s bivšim obnovila vezu.

- Morate da budete u vezi da biste raskinuli, ali, dobro, nema veze. Ja stvarno nemam informaciju da su njih dvoje bili zajedno. To sam čula iz medija, a nikada nisam čula ni od koga drugog - rekla je Dušica.

Izvor: kurir/instagram

Dušica i njen stari-novi partner uživaju u obnovljenoj romansi. Kako nisu bili u svađi, već su samo napravili pauzu u vezi, sada su odlučili da nastave gdje su stali. To su nam potvrdile i njihove komšije, koje ih gotovo svakodnevno viđaju dok šetaju kućne ljubimce, a prije dvije nedelje viđeni su zajedno i na ručku u Smederevu.

Da Dušica i Čava nisu više htjeli da kriju vezu, pokazuju i njihove objave na Instagramu.

- On... Miloš! - napisala je Dušica pored njihove zajedničke slike, a malo potom i on je objavio njihovu sliku, koju je Dušica potom podijelila na svom profilu na Instagramu.

- Ona... - napisao je on, uz pjesmu "Ljubav sve pozlati". - ... Voli tebe! - dodala je voditeljka.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa glavnim akterima priče, ali se oni nisu javljali na naše pozive.

Haos na Tviteru

Čava da oženi obije, kao Sulejman

Voditeljkina potvrda o obnovljenoj romansi sa fudbalerom izazvala je lavinu komentara na Tviteru.

- Izaberi svog borca! Auu, koja španska serija! Ovaj Čava treba da oženi obije, kao Sulejman! Jadna Kija, svi joj se smiju! - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.