Zvijezde i tračevi

"MLADIĆU MOJ, PROBLEM JE TVOJ ŠTO SI SRPSKI HEROJ"! Snimak ZAPALIO mreže - Vujadin snima, Ćeranićka ne zna šta peva?!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pevačica Milena Ćeranić reagovala zbog snimka koji se šeruje društvenim mrežama nastao na društvenim mrežama

Izvor: YouTube/screenshot/Kija Kraljica

Pre dva dana izrečena je pravosnažna presuda doživotne robije za srpskog generala Ratka Mladića, nakon čega se oglasio veliki broj javnih ličnosti iz Srbije, i dao podršku bivšem lideru vojske Republike Srpske.

Nakon što je pročitana presuda, na društvenim mrežama je osvanuo veliki broj poruka - Veljko Ražnatović se među prvima oglasio i poručio da je "ovo presuda celom srpskom narodu", Jelena Karleuša je potom objavila suprotno, a ubrzo je na društvenim mrežama osvanula i pesma koju peva Milena Ćeranić.

Snimak je napravio fudbaler Vujadin Savić u trenutku kada pevačica peva stari hit "Mladiću moj", dok pored nje sedi i peva Mirka Vasiljević, ali pesmi je promenjen tekst - umesto "mladiću moj, problem je tvoj što si mi tako sladak", Milena peva "Mladiću moj, problem je tvoj što si mi srpski heroj".

Pogledajte video:

Mladiću moj - Milena Ćeranić
Izvor: YouTube/Kija kraljica

 Pevačica se sada oglasila na Instagramu i demantovala da je njen nastup bio posvećen Mladiću.

 "Povodom navoda da 'pružam podršku i veličam ratnog zločinca' želela bih da se oglasim i takve navode oštro demantujem", napisala je Milena i objasnila da se oglašava zbog ljudi koji su imali teška iskustva i zbog želje da im se izvini ako ih je nenamerno uvredila.

"Svesno to sebi nikada ne bih dozvolila jer gajim izuzetnu empatiju i znam da su to rane koje ne zarastaju".

Milena je napisala i da od trenutka kada je zakoračila na javnu scenu nije iznela nijedan politički stav, i objasnila da snimak koji je objavljen "pod pompeznim naslovom" ne iskazuje njeno razmišljanje prema ljudima iz okruženja".

Milena je potom rekla i da "do momenta objavljivanja videa u medijima nije znala sa čime je modifikovan tekst" i da ga je iznenada dobila da otpeva na privatnoj proslavi. Napomenula je i "da je znala nikada to ne bi uradila".

Pročitajte njenu objavu povodom snimka: