Zvijezde i tračevi

KARLEUŠA ODGOVORILA NA PROZIVKE ZBOG BAJE MALOG KNINDŽE: Perfidna go*na, džabe pričati kad ništa ne razumeju!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Pevačica Jelena Karleuša napala Baju Malog Knindžu, nakon čega se oglasila njegova ćerka. Sada Jelena uzvraća udarac.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Jelena Karleuša  je putem svog Instagrama uputila nekoliko žestokih opaski na račun pevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, i navela njegova pojava na proslavama "pokazatelj da smo kao društvo otišli u ku*ac".

Ovim povodom se oglasila pevačeva ćerka i poručila Jeleni da njen otac "drži svoju porodicu i sebe dalje od njenih estradnih skandala, zbog čega je Jelena ponovo reagovala na Instagramu.

Njen post prenosimo u celosti:

"Muzika je divna umetnost koja spaja ljude! Muzika ruši granice, boje i predrasude. Muzika, kao ni sport, ne sme da propagira mržnju, podele, ratove i da slavi ubijanje. Nikada! Svako ko to radi, nije ništa drugo do perfidno govno koje lažnim patriotizmom zarađuje jeftine poene kod primitivaca. Svako ko u takvoj zloupotrebi muzike uživa, tako nešto sluša i opravdava je ljudski talog bez mozga. Sa takvima nema razgovora jer neće razumeti, samo veliki lanac i katanac".

Izvor: Instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša je ranije za Baju Malog Knindžu napisala:

"Pojava Baje je*enog Knindže na proslavama domaćih 'javnih ličnosti' je pokazatelj da smo kao društvo otišli u ku*ac. Je*eni polu svet! Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas šljam i primitivci doveli do dna".