NETKULTURNO

MILICA PAVLOVIĆ ME JE POZVALA, NISAM ZNALA KO JE ONA: Zera je pokorila Balkan i IMA NOVU PESMU!

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Ona je definitivno muzička zvezda nove generacije, njenu pesmu “Do zore” svi već znaju, a sada sprema novi hit!

Izvor: Instagram/zerazove

Marina Pezerović Zera je devojka koja je zahvaljujući jednoj strofi koju je sama napisala i otpevala na TikToku brzo prešla put od anonimne tinejdžerke do najpopularnije pevačice među mlađom populacijom.

Njen spot za pesmu “Do Zore” na YouTube ima više od 10 miliona pregleda za nepuna dva meseca, a ekskluzivno za MONDO emisiju Netkulturno, Marina otkriva da će novi hit biti objavljen 5. maja.

“I jeste i nije ljubavna pesma u pitanju. Uopšte mi nije frka da li će i druga pesma proći sjajno kao prva, ja će da izbacim pesmu, pa šta se desi sa pesmom, desiće se. Baš mnogo ljudi su me pitali ‘kako si sve ovo planirala?’, ja ovo nisam planirala.”

Marina je samo radila ono što voli, pevala i kačila snimke na društvene mreže. Tako je Rasta podelio na svom storiju njeno izvođenje njegove pesme i onda su je mnogi primetili. Milica Pavlović joj se tad javila, mada Zera u tom trenutku baš i nije znala ko je ona, jer nije odrasla u Srbiji i ne poznaje dovoljno našu muziku.

“Milica Pavlović mi se javila pre nego što je pesma ‘Do zore’ uopšte izašla i onda smo pričale dva sata. Ona je baš veliko ime, ali moram da priznam da nisam baš znala ko je i da se bavi muzikom, zato što bukvalno neko kaže Aca Lukas, ja ne znam, jer nisam odrastala ovde. Milica mi je objašnjavala da treba da budem autor, da pišem pesme drugima, da treba i tu da se pokažem.”, rekla je Zera voditeljki Jeleni Nikolić.

Čak i dok je živela u Austriji, gde je rođena i gde su se njeni roditelji doselili, znala je da želi da dođe u Srbiju i da ovde gradi život. To joj je i uspelo, nakon što je sakupila dovoljno novca za samostalan život. Prošle godine, dok je još bila maloletna, radila je kao konobarica u jednom restoranu u Austriji koji drže Balkanci. Čim je napunila 18 godina, preselila se u Beograd.

“Dolazili smo u Srbiju svake godine na dve nedelje na godišnji odmor moja porodica i ja, ali uvek kad treba da se vratimo bude haos. Kad sam bila dete i kad sam se igrala sa drugom decom, uvek sam razmišljala ‘zašto oni mogu da žive ovde, a ja ne?”, kaže Zera i dodaje da voli život u Srbiji i da ga ne bi menjala ni za koju drugu lokaciju na planeti.