Poznaje Miku

BOLESTAN ČOVEK, MONSTRUM KOJI JE PROMAKAO OKU ZAKONA I PRAVDE: Gorica Popović o optuženom Miki Aleksiću

Autori Branka Bajić Ekspreso.rs/Objektiv

Glumica podržala Milenu Radulović i Ivu Ilinčić.

Gorica Popović
Izvor: Youtube/Prakticna zena

Vest da je profesor glume Miroslav Mika Aleksić optužen za seksualno zlostavljanje uznemirila je javnost, a najviše glumačku branšu. 

Glumica Milena Radulović prva je istupila u javnost sa optužbama i više od pet sati saslušavana je u sredu u Višem javnm tužilaštvu, dok je za njom to učinila i glumica Iva Ilinčić, čije je saslušanje danas u 9 časova

Na ovakvoj hrabrosti mladih glumica divi se i Gorica Popović, koja Aleksića lično poznaje i zgrožena je onim što se dešava.

"Divim se tim devojkama, njihovoj hrabrosti i odluci da o tome progovore. Mogu samo da zamislim kako su duboke i teške te rane. Toliko je sve to strašno... Neko ko treba da te uvodi u svet umetnosti, da te uči najlepšim stvarima, životu, da ti otvara vidike, zapravo je bolestan čovek, monstrum koji je promakao oku zakona i pravde", rekla je Gorica.

"Sve ovo je tako strašno za nas koji ga poznajemo i koji nismo ni pretpostavili kako je zastranio... Izražavam najsnažniju podršku mladim koleginicama, žrtvama ovog čoveka", izjavila je glumica.