BRAVO!

SOFIJA MILOŠEVIĆ POBEDILA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Za jaknu koju će Biković nositi u "Južnom vetru" dala OGROMNU cifru!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Novac ide za lečenje male Anđele Dimitrijević.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Manekenka Sofija Milošević pobedila je na humanitarnoj aukciji pod nazivom "Za Anđelinu životnu bitku".

Na aukciji se našla jakna koju će glumac Miloš Biković u ulozi Maraša nositi u nastavku popularnog filma i serije "Južni vetar", a supruga srpskog fudbalera Luke Jovića kupila ju je za 8.500 evra.

U pomenutu aukciju uključio se i prvi teniser sveta Novak Đoković, koji je ponudio 2.000 evra. Međutim, za malu Anđelu Dimitrijević novac će uplatiti Sofija Milošević, koja tvrdi i da jakna lepše stoji Luki nego Milošu.

"Nakon velike borbe, i nemilosrdnog nadmetanja među poznatim ličnostima - Maraš je definitivno skinuo jaknu, koja je na današnji dan prodata za neverovatnih 8.500 evra. Hvala svima koji su licitirali i slali poruke podrške. Posebnu zahvalnost dugujemo ekipi filma "Južni vetar", divnoj dami Sofiji Milošević i jednom velikom gospodinu Milošu Bikoviću. Hvala svim našim saborcima koji se bore da Anđela dobije svoju životnu bitku", stoji u objavi na Fejsbuk stranici "Za Anđelinu životnu bitku".

Podsetićemo da je prvo košarkaš Atlante, Bogdan Bogdanović, sa ponudom od 10.000 dolara pobedio na humanitarnoj licitaciji i dobio ključeve od "Lade Nive" koju je u filmu vozio Bogdan Diklić.

Nakon velike borbe, i nemilosrdnog nadmetanja medju poznatim ličnostima - Maraš je definitivno skinuo jaknu
Koja je na...

Maloj Anđeli Dimitrijević je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 2. Otežano, ali samostalno je koračala, međutim, budući da je u pitanju progresivna bolest, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima.

Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem.

Kako bi se njena progesivna bolest zaustavila, neophodna su joj sredstva za lečenje u inostranstvu.