"Žali Bože"

BILA SAM UNAKAŽENA! Aleksandra Subotić o detaljima operacije grudi - na vreme je spasila kičmu!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Zbog silikona se najviše kaje.

Aleksandra Subotić
Izvor: Mondo/Goran Sivački

Bivša učesnica rijalitija Aleksandra Subotić otvoreno je nedavno priznala da joj je ugradnja silikona u grudi bila velika greška, zbog koje se i danas kaje.

Nije sve prošlo kako je trebalo, imala je velikih problema, a sada je ponovo odgovarajući na pitanja fanova detaljnije objasnila šta se dogodilo.

"Kaješ li se zbog nečega što si uradila na svom telu?", bilo je pitanje upućeno Aleksandrii, na koje je odgovorila sledeće:

"Postoji - moja prva operacija povećanja grudi. Malo je reći kajem se. Žali Bože toga što sam se osećala unakaženo i bačenog novca - sve to da zaboravimo, osetila sam jako velike posledice nestručnosti doktora koji je radio operaciju i hvala Bogu da sam se operisala na vreme i spasila kičmu, da ne pominjem koliko je to komplikovana operacija bila da vi se sve to ispravilo - toliko grešaka. Mogu vam otkriti jednu: implant umesto da se postavi na svoju poziciju, bio je postavljen tako da se implant popeo gore, a prirodno tkivo se spustilo...".

Nakon izlaska iz rijalitija je u jednoj beogradskoj klinici odstranila silikone iz grudi, posle čega je, kako je tada napisala, bila kao nova. 

Takođe, otkrila je i da je od porođaja smršala 16 kilograma, te sa nekadašnjih 78 dostigla sadašnjih 62 kilograma.

Tagovi