"Nisam je udario"

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ MINE LAZAREVIĆ: Pretjeruje, opet govori o nasilju koje se nije desilo!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić prije pet godina u medijima je označen kao nasilnik zbog toga što je navodno pretukao svoju bivšu suprugu Minu Lazarević, nakon čega je pucao iz vatrenog oružja kroz prozor stana na Zvezdari.

Izvor: Instagram/k1televizija

Glumica Mina Lazarević nedavno je gostovala na jednoj televiziji gdje je ponovo pričala o svom razvodu i bračnim problemima, ubog čega se sada oglasio njen bivši suprug Goran Stamenković i rekao da je "ćutao pet godina".

"Ćutao sam zbog djece. Ona je sada počela ponovo da pretjeruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mjesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamjenu za smanjenje kazne zbog posjedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu", rekao je Goran i otkrio da je sada u  "korektnim odnosima s bivšim suprugom".

"Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko djece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario".

Lazarevićeva i Stanić vjenčali su se 2008. godine i imaju dvoje djece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka. - Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama... Ona je odlična glumica - priča nam solista baleta nacionalnog teatra.

Šta je rekla Mina Lazarević?

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Glumica je gostujući na televiziji K1 rekla:

"Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvijek bila na prvom mjestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom vijeku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: "Ja ne znam ni šta su tražili zajedno". Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku", rekla je Mina i otkrila kako je tada reagovao njen stariji sin iz prvog braka.

Lazarevićeva je povodom njegove reakcije na sve što se dešavalo između nje i Stanića rekla: "Burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali... Mislim, šta da ti kažem...", rekla je Mina i obrisala suze.