Zvijezde i tračevi

ROMANU PANIĆ VJERIO DEČKO SA KOJIM JE PLJAČKALA BANKOMATE? Na njenoj ruci zasijao prsten (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Kad se to desilo?

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Romana Panić nedavno se vratila sa sa putovanja, a sa njom u Srbiji u stanu na Voždovcu je i njen dečko Filip Mirkaljić sa mojim je završila iza rešetaka u Australiji, zbog optužbi da je pljačkala bankomate.

Ona je objavila novu fotografiju na društvenim mrežama, a najviše pažnje je privukao prsten na ruci, te su mnogi pomislili da se pjevačica zapravo vjerila.

Prsten je zasijao, ali ostaje pitanje da li je u pitanju vjerenički ili samo modni detalj koji se pjevačici dopao da ga nosi.

Izvor: Instagram/romana_panic

Podsjetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Romana i Filip su priznali djelo, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gdje su došli prije pandemije.

U zatvoru je Romana bila do 1. avgusta, nakon čega je smještana u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta. Prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je par navodno koristio za pljačku bankomata - uređaj za "skiming", kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja.

Pronađeni su i snimci zabeilježeni s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

Tagovi