Zvijezde i tračevi

REM PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Oštro reagovali na prijetnje smrću

Autor Anja Konstantinović

Ide na sud!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Savjet Regularnog tijela za elektronske medije u Srbiji (REM) navodno je podnio krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog prijetnji izrečenih u "Zadruzi 4".

Oni su oštro reagovali na to što se Kristijan zakleo u svoju djecu da će ubiti Staniju Dobrojević sa kojom se već mjesecima prepucava preko medija.

"Podnijeli smo krivičnu prijavu zbog prijetnji smrću izrečenih u rijaliti programu "Zadruga 4". Zakonska je obaveza REM-a da se obrati nadležnim organima kada utvrdi da je u programu izvršeno neko krivično djelo, kao što je ovdje to slučaj",poručuju navodno iz ovog tijela.

Podsjetimo, Golubović je zaprijetio uživo u emisiji "Pitanja gledalaca".

"Evo, sad se kunem u svoje dvoje djece... Ubiću Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi, ako mi se ne izvini. Ubiću bilo koga ko mi vrijeđa djecu i spominje ih, pa makar robijao 40 godina", rekao je Kristijan.

Savjet REM je pokrenuo i izradu pravilnika o emitovanju rijalitija "prisilnog okruženja", kojim će biti ograničeno emitovanje rijalitija u terminu od 23 časa do 6 jutru. Na sjednici savjeta članova zaključeno je da takva vrsta rijalitija ima štetan uticaj na maloljetnike, ali i na čitavo društvo.