Biće navala!

Želite li da spavate u KREVETU NATAŠE BEKVALAC?! Evo koliko novca treba da iskeširate za ovakvo zadovoljstvo!

Autor Anja Konstantinović Izvor Alo.rs

Ah, ko ne bi želio?!

  Kako je "Alo" ranije prenio pjevačica Nataša Bekvalac uskoro se seli iz salaša koji se nalazi u blizini Novog Sada i počinje novi život u Beogradu.

Sada je otkriveno šta će lijepa Nata raditi sa velelepnom vilom sa bazenom u Čeneju. Ona će ga navodno izdavati za vjenčanja, rođendane, proslave, ali će ova luksuzna nekretnina biti dostupna i svima onima koji žele da provedu vikend daleko od gradske gužve, saznaje "Alo".

Na ovaj korak Bekvalčeva se navodno odlučila pre nekoliko mjeseci, a u dogovoru sa članovima najuže porodice, koji su podržali njenu ideju, riješila je da dodatno sredi velelepnu vilu u Čeneju i prepusti je jednoj agenciji koja će je izdavati i to za 1.000 eura po danu!

"Svi su bili iznenađeni kada im je Nataša rekla da bi želela da izdaje svoju kuću u koju je uložila mnogo novca, ali i živaca. Ipak, kada je članovima svoje porodice saopštila da će se od septembra preseliti za Beograd, gdje će Hanu upisati u jednu internacionalnu srednju školu, a Katju u vrtić, svi su je podržali. Nata je zajedno sa svojim sestrama odlučila da dodatno dekoriše i sredi imanje i samu kuću, pa su tako poput pravih znalaca učinile sve da dodatno oplemene prostor", rekao je izvor i dodao su radovi pri kraju.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

"Agenti vjeruju da će ovo biti pun pogodak kada je riječ o marketingu. Posebno će biti zanimljivo fanovima pop zvijezde da borave u njenoj kući i ispričaju kako su spavali u Natašinom krevetu", ističe isti izvor.

Pjevačica nije komentarisala ove navode, ali je nedavno na svom Instagram nalogu objavila da radi na jednom velikom projektu, ne želeći da otkriva o čemu je riječ.

Tagovi