Cupka u mestu!

Romana MIGRANT U AUSTRALIJI! Čeka odluku suda, ali ima i VELIKO OLAKŠANJE!

Autor mondo.me Izvor Kurir

Evo šta pjevačicu čeka!

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Romana Panić puštena je 1. avgusta iz zatvora u Brizbejnu, gdje je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu, piše Kurir.

Ona sada čeka da sud u Brizbejnu odluči da li će biti isporučena Srbiji, čije državljanstvo ima, ili će ipak biti zadržana u Australiji do juna mjeseca, kada joj ističe kazna zatvora od godinu dana.

Ipak postoji i olakšavajuća okolnost, ona neće morati da vrati ukradeni novac, s obzirom da je njen partner Filip Mrkajić na sebe preuzeo obavezu da državi plati 22.500 dolara koje su njih dvoje ukrali pljačkajući bankomate.

Romanu su smjestili u apartman gdje se nalaze svi koji su izolovani zbog opasnosti od širenja epidemije i tamo će biti sve dok brizbejnski sud ne donese odluku o njenom deportovanju u Srbiju.

Romana Panić - Pozdrav iz imigracionog centra iz Brizbejna
Izvor: Instagram/RomanaPanic

Prvenstveno je, prema tamošnjim zakonima, Panićeva bila obavezna da bude u migracionom centru i tamo sačeka transport u matičnu državu, sa obavezom da prinudnim radom otplati dio novca koji je opljačkan. Međutim, kada je njen partner prihvatio obavezu da on vrati dug u cijelosti, označio je sebe kao jedinog učesnika razbojništva.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Roma je zbog pljačkanja bankomata u Brizbejnu dobila godinu dana zatvora, s tim što je iza rešetaka provela tri mjeseca. Zbog dobrog ponašanja puštena je nakon isteka dvije trećine kazne. S njoj je uhapšen i njen partner Filip Mrkaljić koji je osuđen na godinu i po, sa obavezom da na robiji provede šest mjeseci.

Tagovi