Zvijezde i tračevi

ŠTA SU OPERISALE: Plastični hirurg (raz)otkriva poznate ljepotice! (VIDEO)

Autori mondo.me Marija Atanasković

Maya Berović, Katarina Grujić, Soraja... Pitali smo plastičnog hirurga šta je koja radila na licu i tijelu, i da li je to dobro urađeno!

Izvor: Instagram/SorajaVucelic, Mondo/Stefan Stojanović, ATA Images /Antonio Ahel

Svako malo na internetu se pojave fotografije poznatih dama prije i posle estetskih korekcija. Na nekima je promjena minimalna, dok su druge jedva prepoznatljive. Ko je šta radio i kako je na kraju to ispalo, pitali smo plastičnog hirurga dr Igora Georgijeva.

Maya Berović, Marina Visković, Katarina Grujić su samo neke od poznatih dama koje nisu krile da su se obratile estetskom hirurgu. Druge su pokušale da sakriju, ali je promjena bila previše upadljiva. Za neke ljepotice se nepravedno smatralo da su operisale mnogo toga, iako su korekcije zapravo bile minimalne.

Njihove fotografije "prije i posle" koje kruže internetom izazivaju brojne komentare. Od pohvala, preko konstatacija da im odlazak pod nož nike ni bio potreban, do teških riječi "upropastile su se". Zbog toga smo riješili da pitamo profesionalca.

"Maya Berović je sigurno operisala nos, zanimljiv je nos, lijepo izgleda, ona ima te krupne, plave oči, dobro izgleda", rekao nam je dr Igor Georgijev.

Primjer nekog ko se samo malo "dotjerao", prema njegovom mišljenju, je Aleksandra Prijović.

"Nju sam vidio i uživo, pa mi ovdje možda nosić djeluje manji, nisam je pitao je l' nešto operisala, ali lijepo izgleda."

Za Katarinu Grujić kaže da je dobro izgledala i prije estetskih korekcija, kao djevojka iz komšiluka, ali da je vjerovatno željela da ostavi malo glamurozniji utisak, pa se zato obratila hirurgu.

Šta misli o Emini Jahović, Soraji, Dragani Mirković, Marini Visković i drugim ljepoticama, saznaćete ako pogledate video!