Zvijezde i tračevi

Rat starleta oko CJENOVNIKA: Koja je skupa, a koja KOREKTNA? (VIDEO)

Autori mondo.me Katarina Bojović

Svađa dvije starlete i bivše rijaliti učesnice bukti na Instagramu!

Izvor: MONDO/ATA Images/Antonio Ahel/Goran Sivački

Ava Karabatić i Maca Diskrecija žustro su se posvađale i isprozivale na Instagramu!

Čitava prepirka desila se jer Ava saznala da Maca za svoj sadržaj na sajtu za odrasle traži čak do 2.000 dolara, dok je ona korektnija i traži 35 dolara.

Paljbu je prva osula upravo Ava i na svom Instagram storiju istakla da je Maca oduvijek bila ljubomorna na nju, kao i da se izostankom plave kvačice (znak verifikacije profila na Instagramu) njena profesionalnost dovodi u pitanje.

"Uvijek si bila ljubomorna na mene i uvijek ćeš ostati mala seljančica, to sam ti rekla u rijalitiju, to ti kažem i ovdje! Na profilu uopšte nemaš plavu kvačicu, toliko o tvojoj profesionalnosti. Ja sam na svom profilu objavila slike, i sa cenzurom i bez cenzure, pa čak i selfije, jer me toliko ljudi prati jer sam lijepa, ne samo zbog seksa i gu*enja. Ne brini, evo ti reklama. Zapratite svi našu Macu Diskreciju, link joj je u opisu profila!", napisala je Ava na svom Instagramu.

Maca Diskrecija nije ostala dužna, pa je brzo uslijedio i odgovor.

"Popij ljekove koje redovno piješ jer ti se znoje ruke! Mnogo si lijepa sa posudama za kravu!", napisala je Maca upoređujući Avine grudi sa kravljim vimenom.