NIJE ŽALILA NI DINAR

Ceca platila renoviranje škole u Žitorađi: Njena slika na zidu učionice!

Autor Katarina Bojović Izvor Alo

Potpuno obnovljena škola zahvaljujući njoj!

Svetlana Ceca Ražnatović često odlazi u svoje rodno Žitorađe gdje provodi vrijeme sa svojom porodicom, a sada je otkriveno i da je uložila novac u kompletno renoviranje svoje srednje škole, prenosi "Alo".

Izvor ovog lista objasnio je da se pjevačica nikada nije stidjela svog porijekla i da je tamo poznato da se Ceca uvijek rado odazove humanitarnim akcijama, ali da ne voli o tome da priča.

Sagovornig ovog lista je otkrio da je obnovljena cijela unutrašnjost škole i da na jednom zidu stoji Cecina fotografija uz objašnjenje da je renoviranje izvedeno zahvaljujući njoj.

"Ceca se tokom karijere odazvala raznim humanitarnim akcijama i dugo je željela da uradi nešto i za svoje rodno mjesto, ali da to bude nešto od čega će svi stanovnici Žitorađa imati korist. Ukazala joj se prilika kada je trebalo renovirati srednju školu koju je završila i riješila je da reaguje. Ponudila se da finansira kompletno renoviranje i opremi svaki kabinet. Osim što je unutrašnjost škole promijenjena, zamijenjeni su i stari prozori i vrata. Ceca je finansirala i kupovinu novih nastavnih sredstava. Svaki kabinet je dobio novu tablu, stolove, stolice, kompjutere... Zidovi su okrečeni, a jedan od njih krasi tabla na kojoj je Cecina fotografija, uz objašnjenje da je ona renovirala školu. Ceca voli da pomogne, ali ne voli da se o tome priča javno. Veoma joj je važno da djeca iz unutrašnjosti imaju iste šanse za kvalitetno obrazovanje kao što imaju djeca iz velikih gradova", rekao je izvor za "Alo".

Tagovi