Dubai umesto alimentacije

"Želim joj sve najlepše, ali da znate da Ana LAŽE!"

Autor Dragana Tomašević Izvor Srpski Telegraf

Bivši suprug trudne pevačice izjavio da će joj čestitati dolazak prinove, ali i razjasnio par stvari koje se tiču novca...

Izvor: MONDO - Stefan Stojanović

Pre nekoliko dana objavljeno je da je pevačica i bivša supruga Darka Lazića, Ana Sević navodno u trećem mesecu trudnoće.

Uporedo s pričom da će vereniku Danijelu Nedeljkoviću roditi sina ili kćerku, pisalo se i o alimentaciji za kćerku Lorenu koju joj duguje bivši.

Pojedini listovi su preneli čak da je reč o sumi od 900.000 dinara, što je sada Darko Lazić, "uz tople čestitke" demantovao.

"Čestitam Ani i želim joj da beba bude živa i zdava, drago mi je zbog nje, zaslužuje to", rekao je Lazić za "Srpski telegraf", a nakon čestitki i budućem ocu, Aninom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću, osvrnuo  na priču o alimentaciji.
"Nije istina, Ana laže! Loreni plaćam alimentaciju. Moja deca od mene dobijaju svaku vrstu pažnje i ljubavi koja im nikada ne manjka. Kao otac kćerke i sina uvek sam vodio računa da imaju sve. Jedan od mojih poklona za Anu i Lorenu bio je put za Dubai, bilo bi jako ružno da nabrajam sve što bi svaki otac pružio deci. Savesno ispunjavam svoje obaveze", rekao je Darko.