Zvijezde i tračevi

Pokloni sa čudnim posvetama: Košarkaš uhodi poznatu pevačicu!

Izvor mondo.rs Izvor Informer

Svakodnevno joj šalje cveće.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Katarina Grujić ima novog udvarača koji čini sve da privuče njenu pažnju.

Svakodnevno je obasipa poklonima i cvećem, a pevačica i njeni bližnji navode da se zbog njega brine za svoju bezbednost, prenosi "Informer".

"Sve je počelo kad je pre dve nedelje na nastupu u Beogradu dobila buket sa 1.001 ružom i bocu šampanjca, uz kratku poruku da joj želi sreću u karijeri. Posle samo dva dana, dok je sa nama ručala u restoranu, košarkaš ju je opet iznenadio. Iz cvećare su doneli ogromne korpe sa ružama. Kaća nam je tada pokazala posvetu na kojoj je pisalo - Znaj da si mi uvek u mislima. Na kraju cedulje je nacrtana košarkaška lopta." rekla je pevačicina drugarica.

Katarina je sve potvrdila, ali naglasila da strahuje za svoju bezbednost jer ta osoba očigledno zna gde ona živi i kuda se kreće.

"Istina je da mi neko danima šalje bukete sa 1.001 ružom. Iskreno, nemam pojma o kome se radi, ali pretpostavljam da je košarkaš, jer na svakoj posveti crta košarkašku loptu. Kao i svakoj ženi, i meni prija pažnja, jedino me zabrinjava što taj čovek očigledno zna gde živim i gde se krećem." bila je iskrena za ovaj list.

Tom prilikom otkrila je i svoj emotivni status.

"Nemam dečka, a sada mi i ne treba jer sam maksimalno posvećena karijeri. Trenutno promovišem novu pesmu 'Muška kurva' koja je za nekoliko sati dospela na listu najslušanijih na jutjubu. Ponosna sam na to!" zaključila je.

Tagovi