Zvijezde i tračevi

"Kobi i Điđi nam osvetljavaju put" - oglasila se Vanesa Brajant

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Supruga proslavljenog košarkaša Kobija Brajanta i mama malene Điđi, objavila sliku porodice i potresnu poruku

Izvor: Tanjug/AP/Invision/Jordan Strauss

Prije četiri dana svijet je izgubio Kobija Brajanta, kada se srušio helikopter u kojem je bio s prijateljima i kćerkom Điđi.

Svijet oplakuje legendu i upućuje poruke podrške Kobijevoj supruzi Vanesi i njihovim trima kćerkicama. Sada se Vanesa prvi put oglasila:

"Djevojke i ja želimo da se zahvalimo milionima koji su pokazali podršku i ljubav u ovom užasnom vremenu. Hvala svima na vašim molitvama. Definitivno su nam potrebne. Potpuno smo utučeni zbog iznenadnog gubitka mog divnog supruga Kobija, divnog oca naše djece i moje divne slatke Điane i divne sestre Natalije, Bjanke i Kapri. Utučeni smo i zbog porodica koje su izgubile svoje voljene u nedelju i dijelimo njihovu tugu. Nema riječi kojima se može opisati bol. Tješi me što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Nevjerovatno smo blagosloveni da smo ih imali u našim životima. Voljela bih da su sa nama zauvijek. Nisam sigurna šta naši životi nose posle, i nemoguće je zamisliti život bez njih. Međutim budićemo se svakog dana, pokušavajući da guramo jer nam Kobi i Điđi osvetljavaju put. Naša ljubav je beskrajna i nemjerljiva. Hvala što dijelite svoju radost, tugu i podršku sa nama", napisala je Vanesa Brajant na Instagramu.

Tagovi