Zvijezde i tračevi

Buba Koreli i Jala Brat - DOKUMENTARNI FILM!

Izvor mondo.rs

Popularni izvođači najavljuju tri albuma i film!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Popularni muzički dvojac Buba Koreli i Jala Brat pune koncertne dvorane gde god nastupaju. Koncerti su im mesecima unapred rasprodati, muzičari se utrkuju da sarađuju s njima, a ipak, neretko završe u medijima zbog negativnih naslova i izjava.

Na meti su se našli prvi put kada je trebalo da održe nastup u dijaspori s Aleksandrom Prijović i negativno prokomentarisali srpsku pevačicu, kada su na društvenim mrežama napisali. "Mora i neka pi*** da bude".

Potom su, tvrde iz konteksta, izvlačene njihove izjave o Srbima i srpstvu, što su oštro demantovali. Poslednji put pred koncert u Areni s Acom Lukasom. "Kakva slučajnost, opet par dana pre samog koncerta viralno počnu da kruže fotošopirane gnusne obmane i laži na kojima nam pokušavaju nametnuti etiketu nacionalista. Čitav j**eni život sam pod udarom tih istih nacionalista, jer sam dete koje je rođeno, raslo i odgajano sa tonom ljubavi u jednom mešovitom braku i ponosan sam na to, jer sam učen da su svi ljudi jednaki i da je baš ta ljubav iznad svega! Moja porodica je izmešana svim verama i kako onda da ja budem nacionalista, kako molim vas?? Znači, to bi značilo da ja mrzim svoju majku koju volim više od života, da mrzimo pola svoje porodice, prijatelja i kolega", napisao je tada Jala Brat na Instagramu.

Sada se popularni dvojac neće više pravdati - snimiće dokumentarni film u kojem će sve biti objašnjeno!

Buba Koreli i Jala Brat nastupili su na dodeli MAC nagrada i tom prilikom otkrili dve zanimljivosti - prva su albumi, druga - film.

"Uskoro će biti prikazan naš put i sve ovo na čemu se svako jutro budimo i kažemo hvala Bogu", rekao je dvojac, a potom otkrio da ćemo 2020. slušati tri nova albuma: "Jedan Bubin, jedan moj i jedan zajednički. Ova godina je opet naša", rekao je Jala Brat.


Tagovi