Zvijezde i tračevi

Snaja poručila da je njen zet zaslužio mnogo bolju od jedne Majli Sajrus!

Izvor mondo.rs

Zar tako, a nekad ste se volele.

Pevačica Majli Sajrus nedavno se rastala od glumca Lijama Hemsvorta, sa kojim je bila u braku nepunih godinu dana, a istog dana kada je objavila da se razvodi ljubakala se sa Kejtlin Karter.

Veza sa Kejtlin nije potrajala, pa je Majli našla novu zanimaciju i uplovila u vezu sa pevačem Kodijem Simpsonom.

Lijam je nakon razvoda poželeo bivšoj sve najbolje, a ona mu je nedavno putem Instagrama poručila da je u životu upoznala samo jednu dobru osobu sa muškim polnim organom i to je Kodi.

Ovim povodom sada se oglasila Lijamova snaja, španska manekenka Elza Pataki koja je poručila da njen dragi zet zaslušuje mnogo bolje.

"Lijam je malo utučen, nije očekivao ovako nešto zaista se borio za tu ljubav koja je trajala više od 10 godina, ali proći će ga. Svakim danom je sve bolje zna da uvek ima podršku u nama - njegovoj pravoj porodici. Da se razumemo zaslušio je on mnogo bolje od Majli Sajrus", izjavila je ona za magazin "Hola".

Elza je bila dobra prijateljica sa Majli, čak su uradile i identične tetovaže kao krunu njihovog prijateljstva. Izgleda da nisu više tako dobre, a Elza je kao prava snaja zauzela zetovu stranu.