Zvijezde i tračevi

Anabela priupitala kćerkine hejtere: "Umete li vi da postojite bez Lune?"

Izvor mondo.rs

Što se nje tiče ona nije ni sa kim u ratu.

Luna Đogani, Anabela Atijas
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nakon što je jednom našem jutjuberu, koji je navodno ranije pokušala da izazove požar u butiku Lune Đogani, ugašen kanal na poznatoj platformi on je za to opkrivio porodicu Đogani.

Nazvao ih je "Kardašijanima za siromašne", a nedavno je napisao i poduži "esej" na svom Instagram storiju koji je posvetio Luni. On joj je tada poruči da na glavi ima mrtvog štakora, da je se otac odrekao, kako i da su joj nastupi prazni.

Pevačica Anabela Atijas odlučila je da stane u odbranu svoje kćerke i oštro odgovorila mladom jutjuberu i ostalim Luninim hejterima.

"Mi da smo hteli time da se bavimo, odavno bismo se pozabavili. Godinama nas je ponižavao i ne znam šta bi nas sprečilo da smo hteli time da se pozabavimo", istakla je Anabela i nastavila:

"Ovo je još jedna lažna manipulativna priča u korist ličnog marketinga. A je l' umete vi da postojite bez Lune? To je pitanje za mnoge koji učestvuju u ovoj smešnoj, već odavno provaljenoj igri. Mi već dve godine trpimo teror zarad nečije promocije", zaključila je pevačica, dodajući da ona "ne ratuje ni sa kim".

Tagovi