Zvijezde i tračevi

Biljana Tipsarević: Čeka nas uzbudljiv period i moja sestra je trudna!

Izvor mondo.rs Izvor Kurir.rs

Dve prinove u porodici!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Janko i Biljana Tipsarević čekaju drugo dete, a Biljana otkriva da nije zahtevna trudnica kao i da im pol bebe nije važan.

Iako u prvi mah nisu želeli da pričaju na ovu temu, kreatorka je ipak odlučila da prokomentariše lepu vest i ispričala da ovih dana u njihovom porodičnom domu vlada sreća.

"Radujemo se proširenju porodice, i moja rođena sestra je trudna, razlika će biti dva meseca tako da nas čeka uzbudljiv period. Divan osećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Ušla sam u četvrti mesec i zasad je sve u najboljem redu. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči", rekla je ona za "Kurir" i prokomentarisala kako se sada oseća.

"Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoći i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna", rekla je Biljana.