Zvijezde i tračevi

Vjerenika ostavila 3 dana prije vjenčanja i pobjegla s kumom: Ljubavni život slavne glumice pun skandala

Autor Dragana Tomašević

Privatni život Džulije Roberts nalik filmovima u kojima je igrala

04. DECEMBRA: Glumica Džulija Roberts (C) razgovara sa novinarkom Kejti Kurik i njenim suprugom Džonom Molnerom tokom prijema za počasti Kenedi centra za 2022. koji je priredio predsednik SAD Džo Bajden, u Beloj kući
Izvor: Profimedia

Džulija Roberts postala je jedna od omiljenih glumica na svijetu od trenutka kada se pojavila na velikom platnu, a ova dobitnica Oskara već decenijama osvaja publiku ulogama u dramskim, komičnim i romantičnim filmovima. Ono što je jedno vrijeme izazivalo pažnju njenih fanova i cjelokupne javnosti, jeste njen ljubavni život koji je, na momente, ličio na zaplete filmova u kojima je igrala.

Džulija Roberts je bila u kratkom braku s kantri pjevačem Lajlom Lovetom od 1993. do 1995, ali njena sledeća veza je izazvala nezapamćeno interesovanje. Džulija je bila vjerena za kolegu glumca, Kifera Saterlenda 1991. godine.

Izvor: YouTube/screenshot/The skeleton

Džulija je samo tri dana prije vjenčanja raskinula vjeridbu i pobjegla s Kiferovim najboljim prijateljem, glumcem Džejsonom Patrikom.

Izvor: YouTube/screenshot/The Bobbie Wygant Archive


Ni s njim ljubav nije dugo trajala - raskinuli su 1992., a Džulija je dobila titulu "odbegle mlade", punih osam godina prije istoimenog filma koji joj je donio popularnost.

Danas je Džulija u srećnom braku s kamermanom Danijelom Moderom, za kojeg je jednom prilikom izjavila da je njena prava ljubav i da je tek pored njega sazrela i shvatila pravi smisao života. Kad su se upoznali, on je bio u braku s Verom Stajnberg, a Džuliju je upoznao tokom snimanja filma ‘Meksikanac‘ 2000. godine. Ubrzo nakon što mu je holivudska glumica ušetala u život, Moder je predao papire za razvod pa su neki tada Džuliju nazivali "razaračicom brakova", piše Jutarnji.hr.

(Žena Blic, MONDO, D.P)