Zvijezde i tračevi

Teodora Džehverović raskinula sa košarkašem? Povukla drastičan potez, a Rebec joj duplo uzvratio

Autor Jelena Sitarica

Pjevačica je, po svemu sudeći, stavila tačku na romansu.

Izvor: MN Press/ATA Images/Antonio Ahel

Popularna pjevačica Teodora Džehverović i košarkaš Matic Rebec stavili su, po svemu sudeći, tačku na romansu. 

Par se duže vrijeme nije mogao vidjeti zajedno, a da stvari definitivno nisu dobre bilo je jasno i po tome što je Teodora otpratila košarkaša sa mreža

No, nije trebalo mnogo da Rebec uradi isto, te da i on skloni pjevačicu iz prijatelja. 

Izvor: Printscreen/Instagram

Zajedničke fotografije nikada nisu objavili na svojim profilima, jer su se sve vrijeme trudili da vezu sakriju od očiju javnosti, iako u tome nisu uspjeli, te je tako osvanuo i njihov snimak sa plaže.

A u jeku priča o raskidu, Teodora je spakovala kofere i otišla kod brata Save u Dubai. Slobodno vrijeme iskoristila je i kako bi pobjegla od obaveza i malo odmorila, pa tako svakodnevno kači provokativne fotografije u kupaćem kostimu i svojim pratiocima pokazuje kako uživa sa porodicom, daleko od Beograda.

Nije želio da se fotografiše sa njom?

Inače, košarkaš je od samog početka veze bio izričit po pitanju bilo kakvog eksponiranja sa pjevačicom. Tako se navodno pojavio na promociji njenog albuma, ali je sve vrijeme bježao od fotografa. 

Prema izvorima bliskim pjevačici, ona je bila tužna zbog toga: "Ona je bar sa svojim prethodnim dečkom Ninom dijelila slike na društvenim mrežama, iako to njemu baš i nije odgovaralo. Međutim, sada je jako tužna jer su dosta i putovali. Ona nije mogla da podijeli sliku i da pokaže da li je srećna. Iako je zaljubljena u njega, zbog toga ne može sebi da oprosti što on njoj ne dozvoljava da njihovu vezu eksponira javno", rekla je osoba bliska Teodori za Scandal, a mnogi su mišljenja da je i ovo naškodilo njihovom odnosu.

Pogledajte i njihove jedine zajedničke fotografije:

Izvor: Mondo Jelena Sitarica