Zvijezde i tračevi

Otkriveno zašto se Sergej posvađao sa 23 godine mlađom: Isidora jednu stvar više neće da trpi, on tražio razvod?

Autor Jelena Sitarica

Kako izvor tvrdi, stvari već neko vrijeme nisu dobre.

Izvor: Instagram/Youtube/Printscreen

Nakon vijesti da je Sergej Trifunović juče prijavio svoju 23 godine mlađu suprugu za nasilje, javnost ne prestaje da se pita šta je razlog sukoba, naročito ako se uzme u obzir da se par nedavno vjenčao po drugi put.

Podsjetimo, glumac je najprije bio na promociji reperke Sajsi MC, nakon čega se vratio u svoj stan, a potom i posvađao sa suprugom koja je, prema riječima izvora Kurira, prijetila da će polomiti sve po kući. 

Trifunović ju je nakon toga prijavio za nasilje, ali, prema riječima suda, nije bilo elemenata za to. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podnijeta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima - dodao je izvor.

Razlog svađe, kako se nezvanično saznaje od izvora bliskog paru, je taj što ona navodno više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se venčali.

Izvor: Instagram/ isismo

Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludjela, jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast.

Kako izvor tvrdi, on Isidori prije toga nije rekao ni gdje ide, niti joj se javljao na telefon. Navodno joj je tražio i razvod, nakon čega je nastao haos. 

Izvor: Kurir/Milica Stojanović

Paparaco Kurira ga je u jednom trenutku uhvatio kako nervozno šeta, dok je sve vrijeme na telefonu, da bi se na kraju zatvorio u kancelariju. 

Za sada nije poznato da li u izjavama izvora ima istine, a akteri događaja se nisu oglašavali. 

Izvor: Kurir.rs/ Mondo Jelena Sitarica