TRN U OKU

Kako izgleda supruga najlepšeg Arapina na svetu? Žena kojoj zavide milioni, svetske i prve dame

Autor Tamara Veličković

Izbor najlepšeg Arapina na svijetu izazvao je buru negodovanja, a danas njegovoj supruzi zavide milioni žena širom svijeta.

Izvor: Instagram/yasmin.oweida

Ako pitate mnoge žene širom svijeta, Omar Borkan Al Gala s pravom može da se nazove se*sualnim simbolom arapskog svijeta. Pjesnik, fotograf i model iz Iraka je veoma zgodan i za njim uzdišu sve žene na Bliskom istoku. Zanimljivo je i kako ga opisuju - "čim se pojavi u očima ljepšeg pola, oduševi ih i tjera im srca da kucaju nepoznatom snagom".

Omarova lepota je čak zbunila i vlasti Saudijske Arabije. Zbog opasnosti, odlučili su da ga protjeraju iz zemlje, s obzirom na to da je preterana privlačnost mladog Arapina loše uticala na lokalne djevojke i žene. Međutim, ovaj incident je pjesniku samo doprinio na popularnosti. I ponovo je nezvanično prepoznat kao najzgodniji muškarac. Omar uživa u ženskoj pažnji, toliko da ne prođe ni dan, a da mu neka žena ne prizna svoja osjećanja.

Naravno, sve se to dešava na njegovim profilima na društvenim mrežama. Djevojke su oduševljene komunikacijom sa njim, a neke, u žaru oduševljenja, Omaru poklanjaju čak i skupe automobile ne otkrivajući svoje ime. Omar je uspio da izvuče korist iz ovog dara majke prirode. Svaki njegov blistavi osmijeh u reklamama ili na modnoj pisti koštao je agencije milione dolara, što je srećno punilo račune uspješnog i veoma zgodnog biznismena. Luksuzne kuće u Dubaiju, Vankuveru, veliki vozni park naprednih stranih automobila... Ne možete ni da nabrojite sve što arapski pjesnik danas posjeduje.

A sada dolazimo do najbolnijeg pitanja za hiljade žena: koga voli Omar? Ogroman uzdah razočaranja zahvatio je Bliski istok kada se ispostavilo da Omar ima ženu koja je "previše jednostavna". Zakonita supruga, dizajnerka Jasmin Oveida, rodom iz Saudijske Arabije, vjerovatno je više puta štucala od opšteg ženskog negodovanja.

Omar je vezu sa Jasmin držao u strogoj javnosti, a godinu dana nakon vjenčanja dobili su sina. Mnogi mediji pišu da je 2018. godine došlo do razvoda. Jasmin je veliku popularnost stekla na Instagramu gde je prati više od 200.000 ljudi. Objavljuje fotografije u najrazličitijim modnim kombinacijama, a najveću pažnju privlači bogata kolekcija luksuznih torbi. Sudeći po fotografijama, Omar jednostavno obožava Jasmin - jedinu ženu na svijetu kojoj je dao svoje srce. I koliko god mnoge žene željele da joj pronađu mane, nema sumnje da se odlično slaže sa popularnim Arapinom.

Pogledajte kako Jasmin izgleda: