MODA

Veliki povratak Adrijane Lime: Ponovo postaje Viktorijin anđeo, pogledajte snimak kojim najavljuje spektakl

Autor Tamara Veličković

Adrijana Lima se vraća na modnu pistu "Victoria's Secret"!

Izvor: Profimedia

"Vrištim, mama se vratila!", komentar je koji je preplavio društvene mreže, a razlog je veliki povratak Adrijane Lime! Svjetski top model i bivša srpska snajka vraća se na modnu pistu i to baš na onu koja joj je donijela planetarnu slavu i popularnost. Lima, koja sada ima 43 godine, objavila je na Instagramu snimak koji je podijeljen i na stranici Victoria's Secret, a u njemu je na zabavan način najavila da se vraća na modnu reviju.

Na snimku se vidi kako ulazi u taksi, a na pitanje taksiste: "Kuda?", Lima odgovara: "Idem kući". "Kako je**te da znam gdje ti je kuća?", govori iznervirani taksista, na šta manekenka odgovara: "Izvinite, na modnu reviju Victoria's Secret". Adrijana u tom trenutku pogleda u kameru i kroz osmijeh izgovara: "Vratila sam se". Pogledajte snimak:

Kraljica se vratila u kraljevstvo", "Vrištim, bukvalno", "Ne mogu da dođem do daha", "Mama je ponovo tu", samo su neki od komentara koji prate snimak. Ova lijepa vijest dolazi nakon godina prozivki sa kojima se Adrijana Lima suočavala. Sve se dešavalo zbog viška kilograma, nakon čega je manekenka drastično smršala. Povratnička revija održaće se u Njujorku, u 19 časova po njujorškom vremenu, a crveni tepih biće otvoren pola sata ranije.

Adrijani će se pridružiti Điđi Hadid, Paloma Elseser, Iman Hamam, Kendis Svonpul, Grejs Elizabet, Tejlro Hil, Barbara Palvin, Beahti Prinslu, Ešli Grejem, Džasmin Tukis i mnogi drugi. Revija će moći da se prati uživo na Tiktoku, Instagramu, Jutjubu i Amazonu. Glavna domaćica šoua je slavna Šer, a nastupiće i reperke Tajla i Lisa. Podsjetimo, Adrijana Lima se od modnog brenda rastala 2018. godine, nakon 20 godina i 18 zajedničkih revija.