Zvijezde i tračevi

Isplivale šokantne fotografije Dedija i bivše koja ga je optužila za nasilje: Masnice oko oka i na glavi

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

Par se razišao 2018. godine, a Ventura je u novembru 2023. podnela građansku parnicu protiv repera milijardera optužujući ga da ju je deceniju premlaćivao i zlostavljao.

Izvor: Twitter/Screenshot/Youtube/Vogue

Na slikama, koje su snimljene 2013. dok su se par zabavljali, vidi se kako osramoćeni reper Paf Dedi (54) i Kasandra Ventura (38) stižu na žurku u Kingstonu na Jamajci u januaru te godine.

Ventura se može vidjeti kako nosi par tamnih naočara sa pogledom na ono što izgleda kao modrice ispod njih, dok je mali tamni trag vidljiv na njenoj strani glave. DailyMail je otkrio uznemirujuću arhivu fotografija na kojima se vidi Didijeva bivša djevojka Kesi Ventura sa nečim što izgleda kao modrice na čelu i crnim okom.

Ona takođe nosi bijeli lak za nokte koji je, kako je otkrila u sudskim dokumentima podnijetim krajem prošle godine, bila nijansa koju je odabrao Combs jer se nijansa isticala tokom njegovih ozloglašenih orgija. U međuvremenu, Kombs se vidi kako drži Venturu za ruku dok se bivši par kreće u kompleks Lime Light Entertainment u glavnom gradu Jamajke na zabavu nakon njegovog nastupa te godine.

Par se razišao 2018. godine, a Ventura je u novembru 2023. podnijela građansku parnicu protiv repera milijardera optužujući ga da ju je deceniju premlaćivao i zlostavljao.

U građanskom predmetu, koji je rešen ubrzo nakon što je podnijet, Ventura je opisala kako je bila primorana da učestvuje u nedeljnim „orgijama“, koje uključuju da je naterana da ima seks sa crnim prostitutkama i drogirala se.

Među orgijama koje su detaljno opisane u novinama bio je posebno divlji događaj iz 2013.

Podsjetimo, agenti američkog Ministarstva unutrašnje sigurnosti otvorili su istragu protiv hip-hop zvezde Šona Kombsa i pretresli njegove nekretnine u Los Anđelesu i na području Majamija, saopštili su iz agencije. Bivša ga optužila za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Istragu vode savezni agenti iz Njujorka, gdje je bivša djevojka podnijela tužbu protiv Kombsa na saveznom sudu u novembru optužujući ga za učestvovanje u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Kombs (54) tvrdi da je nevin i da je pozadini takvih tužbi želja da se dođe do "novca na brzaka".