Zvijezde i tračevi

Hejli Biber se porodila, i ne da roditeljima da vide bebu: Zbog "Boga" otkačila oca, precrtala ga nakon ovog poteza

Autor Jelena Sitarica

Sve se promijenilo nakon jedne objave.

Izvor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novopečena mama Hejli Biber odlučna je u tome da svoju porodicu drži dalje od bebe koju je dobila sa Džastinom prije nekoliko mjeseci.

Njenu odluku mnogi su okarakterisali kao surovu, no čini se da manekenku mišljenje javnosti ne dotiče. Ona nastavlja po starom, radeći samo ono što njoj odgovara.

Inače, Hejli se odaljila od roditelja nakon stalnih stalnih tenzija i sukoba, te navodno Stiven i Kenija Boldvin ne mogu da viđaju malenog Džeka ni zbog vjerskih i političkih uvjerenja.

Hejli (27) dobila je svoje prvo dijete sa suprugom Džastinom Biberom (30) u avgustu i dok bi mnoge nove majke u ovom trenutku rado dočekale pomoć svojih roditelja, Hejli je odlučna da drži distancu.

"Hejlin odnos sa porodicom je loš već neko vrijeme", rekao je izvor ekskluzivno za DailyMail.

"Bila je bliža sa svojom mamom, ali to je počelo da se kvari kada je zatrudnjela jer mjesecima nije željela da kaže porodici".

Insajder je objasnio da je situacija koja je na kraju gurnula Hejli preko ivice bila kada je njen otac podijelio objavu tražeći od fanova da se mole za Hejli i Džastina, nešto što je izazvalo zabrinutost za par.

"Hrišćani, molim vas, kada pomislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak da se pomolite za njih kako bi stekli mudrost, zaštitu i približili se Gospodu."

"Hejli je imala nemir sa svojom porodicom kada je njen tata zatražio molitve za Hejli i Džastina, a ona mu je rekla da ne želi da se on miješa u njen život", rekao je izvor.