Zvijezde i tračevi

Sa 48 ugradila "osmice": Grudi teške skoro 2 kg platila 4.500 €, procurio i cenovnik svih operacija koje je radila

Autor Jelena Sitarica

Dara Bubamara je vlasnica jednog od najvećih dekoltea na domaćoj sceni, ali to nije jedino što je radila.

Izvor: TV Pink / screenshot

Popularna pevačica Dara Bubamara poznata je po tome da što nikad nije krila da je ljubitelj plastičnih intervencija. Osim štoje korigovala veličinu svojih grudi, ona je izmenila i određene delove lica, a sve kako bi što duže zadržala mladolikost.

Ipak, u poslednje vreme njen dekolte je ponovo postao glavna tema na mrežama, naročito od kako je folkerka počela da postavlja provokativne fotografije u kupaćem na svoj Instagram profil.

Sudeći po objavama, Darino poprsje je veće nego ikad, a kako su domaći mediji nedavno pisali, uradila je još jednu korekciju, te sada umesto "sedmica" ima "osmice".

Kako se navodi, pevačica je na operaciju išla u tajnosti, a potom se najbližim prijateljima pohvalila da sada ima još veće grudi.

Njena prijateljica je rekla kako je Dara presrećna, te da uprkos tome što ima ogromne grudi, kičma je uopšte ne boli.

Prema daljim navodima, pevačica je za ovaj zahvat izdvojila 4.500 evra, a navodno su joj grudi sada teške 1,6 kilograma, pisao je "Informer".

Podsetimo, Dara Bubamara neretko se nalazi na meti podsmeha zbog fotografija na kojima promeni lični opis i preteruje sa fotošopom.

"Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala", govorila je Dara za domaće medije.

Takođe, pevačica je za nov osmeh iskeširala 18.000 evra. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Prema sopstvenom priznanju, Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Najnovije fotografije ove folkerke svedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvideti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove "sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest meseci kako bi lice izgledalo negovano.

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

Dara Bubamara poznata je po tome da često menja frizuru. Jedna je od prvih pevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja.

U poslednje vreme, pevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 evra po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1.000 evra!