Zvijezde i tračevi

Oglasila se teško pretučena pevačica: "Ja sam tog čoveka volela više od svega, nisam ga prevarila, bio je ljubomoran"

Autor Jelena Sitarica

Pjevačica se obratila javnosti zamolivši ljude da ne šire lažne informacije o njenom stanju.

Izvor: instagram/aldinabajicofficial

Vest da je pevačica iz Bosne i Hercegovine Aldina Bajić, pretrpela stravično nasilje od strane svog supruga Adisa Cigura, potresla je region, naročito nakon što su se pojavili stravični detalji sukoba.

Pevačica je slučaj prijavila policiji, a sada se oglasila na mrežama prvi put nakon svega. U opisu ove objave ona se obratila, kako kaže, dušmanima, koji šire lažne informacije o njoj.

- Prva i poslednja moja izjava! Zaobiđite me laži i manipulacija, prevarila ga nikad nisam i ne postoji taj muškarac, a od sada u mom srcu mesta nema ni za koga, a kamoli muškarca, to zapamtite, a ovim dušmanima što daju lažne informacije za medije dabogda vas Bog kaznio! Vreme će pokazati moj obraz, a vi dušmani što novinama dajete lažne informacije kako ćete sebe pogledati i nazvati insanom. Nažalost nikako, ljudski odroni će ostati zauvek odroni, a vreme će pokazati da li sam ikakvu grešku napravila ikad! Sram vas bilo, dajete novinama lažne informacije i nebuloze, sram vas bilo. Ima da vas bude sramota kad ja budem pričala javno i iznela istinu o svemu - napisala je Aldina uz još jednu izjavu:

- Dragi moji, nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim. Nisam bila u komi, kako se navodi, desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikada ni pomislila nisam da prevarim, niti bi prevarila. Ja sam tog čoveka volela više od svega, niti ga je mogao iko zameniti u mom životu. Bio je ljubomoran mnogo, zašto mene neko označava na bilo kojoj društvenoj mreži i tako dalje - započela je.

Izvor: instagram/aldinabajicofficial

- Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje dece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas.Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala, u mom srcu više mesta nema za bilo kakvog muškarca. Ja vas molim da zbog moje dece obrišete, ostalo ćemo kada dođe vreme i prođe ovo stanje. Izneće se sve kao što i treba. Do tada, molim vas za mir, jer mi je to najviše potrebno, i mir moje porodice, kao i porodice dotičnog, a ostalo će se sve rešiti zakonom i sudom kao što i treba, da ostane u mom životu zbog mene i porodica s obe strane. Sve će se rešiti zakonom, s pretnjama ne. Hvala vam, vaša Aldina - napisala je ona na društvenim mrežama.

Podsetimo, pre nekoliko dana pojavio se stravičan video zapis, koji je nastao u dnevnom boravku para. Na tom snimku se vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi, obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

Izvor: instagram/aldinabajicofficial

Ona je nakon brutalnog prebijanja, kako su preneli mediji, bila više od dva sata u dubokoj nesvesti. Navodno su Adisu smetale njene životinje, psi i mačke koje su joj bile kao terapija nakon napornog rada, nastupa, pevanja. Optuživao je za neveru, što nema nikakve veze sa Aldinom. Posebno je bio kivan na nju što je posao bio u padu.