Zvijezde i tračevi

"Volim mršave i ispijene žene, bez grudi i zadnjice": Izjava srpske blogerke koja je tada sve ostavila u čudu

Autor Anja Konstantinović

Zorana Jovanović nerijetko zbog svojih izjava završi kao "tema broj 1" društvenih mreža, a jedne njene s početka karijere mogi pamte.

Izvor: Instagram/zorannah/printscreen

Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, danas u Holandiji i u vezi je sa golmanom Elojom Rumom. Par je neko vreme živeo u Americi, gde je on nosio dres kluba Kolumbus iz Ohaja, a prošlog leta vratili su se u Evropu. Karijeru je započela snimajući se za Jutjub još u ranoj mladosti, mnoge njene izjave izazivale su burne reakcije na mrežama.

Svojevremeno je razbesnela javnost izjavom da "muškarci moraju više da zarađuju", a u jednom od davnih snimaka odgovorila je na negativne komentare na račun njenih grudi i šokirala stavovima o ženskoj lepoti.

"Čitala sam komentare na blogu, većina komentara je bila na račun mojih grudi. Ja ne volim velike grudi i nemam kompleks zbog svojih grudi. Ja volim mršave i ispijene žene koje nemaju ni pozadinu ni grudi. Nažalost, ja ne mogu da je imam. Imam dosta mršave noge i uzak strug, ali imam kukove", objašnjavala je Zorana i rekla da ipak planira da poseti plastičnog hirurga, ali tek nakon što rodi decu.

"Imam nameru da stavim silikone jednog dana kada budem završila sa decom, da ih podignem da stoje kao dva kruga. Trojka ili jaka dvojka, ne bih veličinu dirala. Imala sam ranije kompleks sa 16, 17 godina, ali brzo me je prošlo. Mrzim brushaltere, a da imam velike grudi morala bih stalno da ga nosim", rekla je ona u jednom od snimaka.

Nije čekala da rodi decu da bi stavila silikone

Zora nije sačekala da se ostvari kao majka, pa je pre nekoliko godina stavila silikon u grudi zbog kojih je dobijala brojne negativne komentare na društvenim mrežama. Sve je iznenadila i kada ne posle nekog vremena odlučila da ih poveća.

"Zašto si se odlučila za veće silikone u grudima?", glasilo je pitanje za nju na društvenim mrežama.

"Zato što prvi silikoni koje sam radila izgledali su sve samo ne na silikone, izgledalo je užasno. Rupa između je bila toliko velika da je mogla da stane još jedna si*a da izvinete. Da li sam želela tolike grudi da stavim, apsolutno ne, ali to je bilo jedino rešenje. Idealno rešenje bi bilo da su za 100, 150 kubika manje, ali nisam sigurna na šta bi to ličilo", istakla je Zorana tada.