Zvijezde i tračevi

Uložio 200, sad zarađuje 100.000 € mjesečno: Evo kako je Babić zaradio milione, hapsili ga i spavao u zatvoru

Autor Anja Konstantinović

Branko Babić obogatio se zahvaljujući obrvama koje radi i po kojima je poznat širom Balkana, a kako je sve počelo?

Izvor: Instagram/ branko_babic_phiacademy/screenshot

Branko Babić, bogati biznismen koji je ispričao kako je njegov mlađi sin mjesečno trošio 3.000 eura, postao je poznat javnosti nakon gostovanja u jednom potkastu gde je ispričao detalje o svom poslu i nevjerovatnim zaradma. Milioner stekao je bogatstvo zahvaljujući obrvama, a jednom priliko je otkrio kako je došao na ideju da započne biznis s obrvama.

"Zvala me je moja žena jedno jutro i pitala šta mislim o tome da ona iscrta obrve, rekla mi je kako joj to oduzima mnogo vremena kod kuće i ja joj kažem: 'ajde, idi radi'. I sad, znam ja kako obrve izgledaju i dolazim kući i ugledam dvije kose linije i pomislim kuku 'leb te je*o, ko te ovo zaj*bao'. I ja uđem na gugl da joj pokažem kako sigurno neko crta dlačice, kad ono nema. Ili linije ili tarabe", ispričao je Branko Babić.

"Na samom otvaranju policija je hapsila sve, i mene i goste. Bukvalno smo prespavali u zatvoru zbog glasne muzike i jer je jedna gošća pokazala srednji prst policajcu, ma haos. I nakon toga ja se rastrčim po gradu, nađem kozmetičarku i frizera, a na kraju i ženu koja radi tetoviranje obrva. Nakon svakog tretmana 100 euea njoj, 100 meni i ja shvatim da je to ozbiljan biznis i rešim da uđem u to bez ikakvog znanja i na kraju se ispostavi da je bilo dobro", objasnio je.