Zvijezde i tračevi

Slavna voditeljka godinama proziva Didija: Sada komentarisala hapšenje, a o njenim riječima bruje svi

Autor Katarina Bojović

Voditeljka Vendi Vilijams komentarisala je slućaj Paf Didija.

Izvor: YouTube/ Wendy Williams Show

Reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Didi, već oko dvije nedelje boravi iza rešetaka zbog optužbi sa kojima se suočava i čeka datum suđenja.

Protiv njega je, do sada, tužbu podnijelo 120 žrtava, dok se njihov zastupnik oglasio i najavio otkrivanje identiteta svih reperovih saučesnika. Televizijsko lice Vendi Vilijams, koja je u više navrata i ranije javno isticala da nema lijepo mišljenje o reperu, sada je komentarisala cio slučaj.

Proslavljena voditeljka gotovo da je, kako kaže "znala da mu se tako nešto sprema", posebno posle jezivog snimka koji prikazuje kako on prebija bivšu djevojku, a koji je nešto ranije isplivao u javnost.  

"Toliko je ljudi odreagovalo sa: 'Vendi, rekla si!' Uključujući i djelić moje porodice, oni kojima sam i kazala", istakla je najprije za "Dejlimejl", pa nastavila i o strašnom snimku prebijanja Kesi Venture.

Izvor: YouTube/Wendy Williams

"Znate kako se osjećam (akonto Didijevog slučaja)? Bilo je i vrijeme. Vidjeti onaj snimak na televiziji... Bilo je jezivo. Sad morate da pomislite... Koliko još puta? Koliko još ljudi? Žena? Ma, strašno", izjavila je ona.