Zvijezde i tračevi

Denzel Vašington urlao na P Didija u njegovoj kući: Došao na žurku, a kad je vidio jednu scenu nastao haos

Autor Dragana Tomašević

Detalji o životu P Didija isplivali na površinu

Izvor: YouTube/Sony pictures entertainment/Bad boy production

Reper Šon Kombs, poznatiji kao P Diddy ili Paf Didi, nalazi se u zatvoru u Bruklinu gdje se suočava sa optužnicama za reketiranje, trgovinu ljudima i zlostavljanje.

Svakodnevno se javljaju nove žrtve repera kojima je sipao drogu u piće prije nego što bi ih zlostavljao, a advokat koji sprema 120 tužbi protiv njega, otkrio je da je reper zlostavljao i dječak od 9 godina koji je došao na audiciju u njegovu izdavačku kuću.

Dok se sprema otkrivanje imena njegovih saučesnika, mediji prenose detalje o njegovom životu, ali i famoznim "bijelim žurkama" na kojima su se neka od zlostavljanja dešavala. Navodno je jednoj od njih, prije dvadesetak godina, prisustvovao i oskarovac Denzel Vašington sa suprugom.

Pogledajte ko se sve od poznatih družio sa Didijem:

Mediji prenose da je Denzel bijesan napustio žurku, ali ne prije nego što se izdrao na domaćina. Iako izvor "US Weekly" magazina ne navodi razlog incidenta, otkriva da je glumac proveo cijelu noć na žurci sa suprugom Poletom Vašington, kada je u jednom trenutku krenuo da viče:

"Ti nikoga ne poštuješ", urlao je Denzel na Didija. "On i Poleta su se provodili, a onda su nešto vidjeli i izletjeli napolje", dodaje izvor.

Isti list navodi i da su gosti Šona Kombsa znali kada je vrijeme da napuste zabavu "prije nego što ona promijeni svoj tok", tačnije ukoliko ne žele da učestvuju u se*sualnim aktivnostima.

"Djevojke bi počele da skidaju odjeću. To je bio signal ljudima da odu", tvrdi anonimni izvor, dok je drugi dodao: "Ono što se dešavalo prije dva jutra je ništa u odnosu na ono što se događalo u pet sati. Poznato je po tome što je bilo divlje. Na tim zabavama se moglo desiti bilo šta".