Zvijezde i tračevi

Otkriveno kako će Kalinić podijeliti imovinu sa suprugom: Sporazumno se razvode, a evo kome je pripao stan

Autor Katarina Bojović

Mediji prenose nove detalje navodnog razvoda Milana Kalinića.

Izvor: Instagram/kalinic.milan72/screenshot

U svim domaćim medijima je kao bomba odjeknula vijest da se Milan Kalinić navodno razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka.

Kako mediji saznaju od izvora bliskog glumcu i voditelju, oni su se vrlo brzo dogovorili da se sporazumno razvedu i podijele bračnu imovinu, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, i to prvenstveno zbog dobrobiti njihovo dvoje djece.

Milan je navodno odmah prihvatio da stan na Voždovcu, u kojem su godinama zajedno živjeli, pripadne Sandri i njihovoj djeci, i oni će tu nastaviti da žive. On se preselio kod svoje majke u centar grada i tamo već neko vrijeme stanuje. On će u svom vlasništvu zadržati i džip i skuter, koji svakodnevno koristi kako bi završio sve obaveze po gradu. Pored stana, Sandri će ostati i jedan automobil.

Iako su dramski umjetnik i njegova uskoro bivša supruga doživjeli krah braka posle skoro dvije decenije, mediji navode da su oni ostali u korektnim odnosima, i to najviše zbog svojih naslednika. Milan, uprkos preseljenju na drugu adresu, svakodnevno viđa svoju djecu i vozi ih u školu, dok susret sa Sandrom izbjegava, kako ne bi došlo do neke neprijatne situacije između njih.

Podsjetimo, Milan je odlučio da ništa o razvodu ne želi da komentariše u javnosti, pa ovu vijest nije htio ni da potvrdi niti da demantuje.

Pogledajte slike sa Sandrom: