Zvijezde i tračevi

Braća Panić se pojavili na zakazanom ročištu, došao i Vuke makro: Sve vrijeme telefonirali, jedan se i smijao

Autor Ivana Lazić

Uroš i Miloš Panić danas su se pojavili na zakazano ročište u Trećem osnovnom sudu, a terete se za krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu.

Izvor: Kurir/Zorana Jevitć

Braća Uroš i Miloš Panić uhapšena su u maju na aerodromu u Beogradu nakon što su doletjeli iz Crne Gore. Oni su u bjekstvu bili od 8. februara i to nakon što je otkriveno da su upravljali lancem prostitucije na više lokacija u Beogradu.

Oni su danas stigli u Treći osnovni sud u Beogradu na zakazano ročište. Njih dvojica se optužnicom terete za krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu.

Pored Panića, u sud su došli i drugi okrivljeni, među kojima je i njihov prijatelj Vuk Stanković (21), koji je postao poznat javnosti po nadimku Vuke makro.

"Braća su došla zajedno. Obojica su imala na sebi košulje, jedan crnu, drugi bijelu, patike i naočare za sunce. Uroš je sve vrijeme ispred suda telefonirao. Vuk Stanković je došao sam. I on je sve vrijeme razgovarao telefonom. Za razliku od optužene braće koji su imali ozbiljna lica, on se smijao", kaže izvor Kurira.

Podsjetimo, braća Panić su u julu mjesecu puštena iz pritvora uz jemstvo od 72.000 eura.

Izvor: Kurir/Zorana Jevitć

"Na današnje suđenje pozvane su i djevojke koje su, kako se navodi u optužnici, okrivljeni primoravali da pružaju klijentima seksualne usluge za novac", kaže izvor i podsjeća da se okrivljeni terete da su pod paravanom salona za masažu organizovali prostituciju,

"Djevojke su dobijale polovinu zarade, dok je polovina išla okrivljenima", kaže izvor i dodaje da su usluge "masaže" reklamirali na sajtovima, a da je cijena išla od 3.000 do 10.000 dinara.

Svi okrivljeni, uključujući i braću Panić negirali su navode optužnice.

Izvor: Kurir/Zorana Jevitć