Zvijezde i tračevi

Igrao, pjevao, pa pao kao pokošen: Husa se razbio na nastupu, njegova reakcija iznenadila sve

Autor Katarina Bojović

Snimak pada Huseina Huse Alijevića obišao je sve društvene mreže.

Izvor: X/marijakojic991/Printcsreen

Pjevač Husein Husa Alijević, koji je glumio Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja", doživio je pravi peh kada je pjevao pjesmu svog pokojnog kolege,

Husa se popeo na sto, pjevao i plesao, a onda je sto od pritiska popustio, a sa njim je pao i pjevač. Lica gostiju bila su u šoku, dok se pjevač odmah pribrao i nastavio sa numjerom kao da se ništa nije desilo.

Kao da mu jedan pad sa visine nije bio dovoljan, pjevač je riješio da se zatim pone na stolicu koja se takođe klatila.

Pogledajte snimak:

Husein Alijević, poznat je kao pjevač grupe koja je harala devedestih godina prošlog vijeka Beet Street. Iako ga dugo nismo vidjeli na sceni, vrijedno je radio na muzici, a onda i iznenadio glumačkim angažmanom u filmu "Nedelja".

Nakon razvoda od supruge Bebe, on je sreću našao kraj pjevačice Andree Došen s kojom je dobio ćerku. Andrea je jednom prilikom ispričala da je đuskala uz Husu kada je bila mala, te da su se prvi put upoznali 2017. godine.

"Ja zaista nisam znala koje on kada smo se upoznali. Prvi put mu ni ime nisam zapamtila. Znala sam ja pjesmu 'Opsesija', uz nju sam đuskala kao klinka na ekskurziji, ali nisam znala ni ko je Husa, kao ni da je pjevač. Tek kasnije sam saznala ko je zapravo on".