Zvijezde i tračevi

Pojavile se eksplicitne fotografije sa tajne žurke uhapšenog repera: Glumci i pjevači u bijelom orgijali u luks vili

Autor Jana Desovski

Isplivale su fotografije i snimci sa žurke repera Paf Didija koja je održana 2009. godine.

Izvor: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Pojavio se novi video na kome uhapšeni reper Šon 'Didi' Kombs, poznatiji kao Paf Didi govori gostima na jednoj od svojih legendarnih belih žurki u Hemptonsu da je vrijeme da djeca odu kući i da počne prava zabava.

Na snimku koje je ekskluzivno nabavio Dejli Mejl, Didi (54) stoji s čašom šampanjca u ruci na svom balkonu.

"Sve smo vas nahranili, dali smo vam piće, sada je vrijeme da uživate u životu", kaže on. "Ovo je proslava života. Ovo je prava Bijela žurka. Djeca imaju još sat vremena na žurci, a onda se ova stvar se pretvara u nešto što ćete pamtiti", rekao je Didi.

Reper je prije nekoliko dana optužen za niz gnusnih zločina i trenutno se nalazi u Metropoliten pritvorskom centru u Bruklinu. Didijevo ime će zauvijek biti ukaljano optužbama sa kojima se sada suočava za se**ualni napad i nasilje, otmicu i posjedovanje vatrenog oružja i otkrića o se**ualnim žurkama koje su navodno trajale danima.

Poznate ličnosti su bile na njegovim žurkama koje su se održavale u njegovom domu u Ist Hemptonu između 1998. i 2009. godine. Na fotografijama sa žurki su mnoge zvijezde iz filmske i muzičke industrije.

Među njima je i Dženifer Lopez, koja je bila u vezi sa Didijem između 1999. i 2001. godine. Na žurkama su bili Leonardo Dikaprio, Marta Stjuart, Džej Zi i Bijonse, Maraja Keri i suprug Nik Kenon, Pamela Anderson, mlada Kim Kardašijan... Još uvijek nema nagovještaja da su poznate ličnosti koje su prisustvovale zabavama bile umiješane u bilo koju od Didijevih ilegalnih aktivnosti.

Na slikama snimljenim na Didijevoj pretposlednjoj zabavi 2008. godine, su oskudno odjevene, polugole djevojke u bazenu. Neke od fotografija do kojih smo došli su previše eksplicitne, na kojima se vide gole djevojke koje po sebi posipaju šampanjac, a u pozadini je Paf Didi.