Zvijezde i tračevi

"Roze brus i kvaka u pozadini": Stara slika Aleksandre Prijović usijala je mreže

Autor Marina Cvetković

Pevačica Aleksandra Prijović pre par dana proslavila je 29. rođendan, a evo kako je izgledala ranije...

Izvor: Twitter/screenshot/@ilkonomelecke

Aleksandra Prijović danas je jedan od najvećih zvezda folk muzike, sa rasprodatom turnejom za koju se prošle godine u regionu tražila karta više.

Od kada je stekla ogromnu popularnost, sve zanima kako je Prija izgledala kada se prijavljivala na muzičko takmičenje Zvezda Granda. Mnogi komentarišu njen izgled pre intervencija koje je imala na licu i telu, a sada je jedna slika posebno upala u oko tviterašima.

Na slici se vidi Aleksandra u mini haljini, u svojoj sobi, dok nasmešena pozira pred kamerom bez trunke šminke. Pratioci su primetili svaki detalj, pa čak i da joj viri bretela roze grudnjaka, ali i da je klima uključena u struju preko utikača za svetlo, te da se u pozadini vide torbe okačene na stolicu.

Pojedini su u komentarima pisali samo o njenom izgledu koji se nije mnogo promenio, dok se drugima svidelo "što je devojčica iz sela postala takva zvezda". "Identično ovako smo sve izgledale u periodu 2011/2015", stoji u opisu fotografije.

Jedno je sigurno, i pored milionskih zarada, Aleksandra je ostala skromna devojka, a ovako je proslavila svoj 29. rođendan: