Zvijezde i tračevi

Majka Tee Tairović je poznata voditeljka: Božica je prava bomba, a ovako je komentarisala ćerkin uspjeh

Autor Katarina Bojović

Teu Tairović je na koncertu u Areni podržala majka Božica.

Izvor: TV Pink Printscreen

Tea Tairović je, nakon prošlogodišnjeg koncerta na Tašmajdanu, ispunila još jedan svoj san i održala prvi od dva zakazana koncerta u Areni.

Pjevačica ne krije koliko je ponosna na sebe, dok radost zbog nje osjećaju i njeni roditelji koji su joj od početka najveća podrška. Njena majka Božica Malević, kao i otac Zoran Tairović pojavili su se na koncertu, dok nema ko nije primijetio koliko Tea liči na mamu.

Božica se pojavila u Areni sat vremena prije početka koncerta i nije krila radost i sreću, a otkrila je i da ima veliku tremu.

"Mi jesmo već imale taj koncert na Tašmajdanu i doživjeli smo nešto ovako. Međutim, ovo sada je stepenica više pa sam mnogo više uzbuđenija i da, imam tremu. Uvjek sam vjerovala u nju i znala sam da će ona ostvariti svoje snove", rekla je.

Teina majka je vitka plavuša koja voli da se dotjeruje i nosi skupe krpice. Božica je, inače, jedno vrijeme radila i kao voditeljka i profesorka, a gledali smo je i u spotu za pjesmu Miloša Bojanića, gdje joj je partnera glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Tea nikad nije krila koliko je bliska sa svojom majkom.

"Mamu pitam za sve, i za karijeru, za odnose s ljudima, kolegama, za ljubavne probleme, mama uvjek najbolje zna. Mama mi se miješa i u ljubavne odnose. Pretjerujem i ja malo, ne miješa se mama baš u sve, ali uvjek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili ako se ja ponašam loše, ona mi skrene pažnju. Ne upliće mi se previše u život, ali svaki put kad to uradi, ona je u pravu", izjavila je Tea jednom prilikom.